Zeker zijn van een tafel?

Bel nu 0345 – 61 89 01 of

Reserveer online

Zakelijk

Meetingpoint centraal gelegen in Nederland

Vergaderen in landelijke omgeving

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker ligt op 5 autominuten vanaf de A2 (afslag 14), vlakbij de kruising van de A2/A15 en de A2/A27. Het restaurant is daardoor een centraal gelegen locatie die zich uitstekend leent voor uw zakelijke meeting met lunch, borrel of koffie. De Stapelbakker ligt landelijk, aan de rand van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Ons restaurant is ruimtelijk ingedeeld, waardoor u op doordeweekse dagen in alle rust kunt praten met collega’s of zakenpartners. Natuurlijk beschikt u over gratis WiFi in ons restaurant.

Brunchterras4

Voor onze kinderen is een bezoek aan De Stapelbakker altijd een feest!

- Anna-Louise van Dijk

Verbouwing van de Stapelbakker

Verbouwing van de Stapelbakker
We zijn druk bezig met de verbouwing van de Stapelbakker. De serre wordt vervangen door een grote wintertuin van glas en een open keuken. Aan de wintertuin komt een groot terras, met uitzicht op het springkussen en nieuwe speelelementen, zodat onze kleine gasten zich kunnen vermaken terwijl pappa en mamma lekker natafelen.

Kinderfeestje

Kinderfeestje
Een kinderfeestje in Pannenkoekenhuis de Stapelbakker is altijd een succes! Smullen van de lekkerste pannenkoeken en je uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan, het springkussen of op de waterbaan. De Stapelbakker heeft diverse arrangementen voor een kinderfeestje.

Pannenkoeken arrangement

Pannenkoeken arrangement
Ontdek de veelzijdigheid van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en geniet na afloop van heerlijke pannenkoeken in De Stapelbakker. Kies van de menukaart of maak gebruik van onze lekkere arrangementen.