Reserveer hier uw tafel in Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Bel nu 0345 – 61 89 01 of

Reserveer online

Nieuws

 

De Stapelbakker verbouwt

02-05-2018

Het glas van de wintertuin is geplaatst en we zijn druk bezig met het leggen van de vloer! Het is nu al een mooi plaatje om te zien!

04-04-2018

Het hoogste punt is bereikt! Het is tijd voor pannenbier!

14-3-2018

De huidige serre wordt afgebroken.

10-3-2018

Vrijdag 9 maart werd het beton voor de fundering gestort.

5-3-2018

De verbouwing in Pannenkoekenhuis de Stapelbakker is in volle gang. Al enige jaren is het daar in de weekenden zo druk, dat gasten lang op een tafeltje moeten wachten. Met een uitgebreide kaart die uit veel meer dan pannenkoeken alleen bestaat, was het ook woekeren met de ruimte in de keuken.

De serre wordt vergroot tot een mooie wintertuin van glas en er komt een open keuken. Op een groot nieuw terras kunnen pappa en mamma lekker natafelen met zicht op de kinderen die zich vermaken op het springkussen en de nieuwe speelelementen. Na de verbouwing, die naar verwachting half mei klaar is, biedt de Stapelbakker aan ongeveer 120 gasten extra plaats.

Tijdens de verbouwing blijft de Stapelbakker open. U kunt dus gewoon genieten van heerlijke broodjes, pannenkoeken en salades! Wanneer de werkzaamheden te luidruchtig zijn, verplaatsen we de lunch (met een iets kleinere kaart) naar Brasserie Marie. En mocht de Stapelbakker dicht zijn tijdens het diner, dan kunt u ook terecht in Brasserie Marie, met naast de gewone kaart van Marie het dagmenu van de Stapelbakker.

Als de verbouwing klaar is, moet u zeker een keertje komen kijken. Behalve de nieuwe wintertuin vindt u straks ook een nieuwe fietsenstalling én invalideparkeerplaatsen bij de entree. Ook kunt u de wintertuin apart huren voor uw bijeenkomst of feest (zowel zakelijk als privé).

Heerlijke plek voor kinderen én ouders!

- Judith de Kok

Verbouwing van de Stapelbakker

Verbouwing van de Stapelbakker
We zijn druk bezig met de verbouwing van de Stapelbakker. De serre wordt vervangen door een grote wintertuin van glas en een open keuken. Aan de wintertuin komt een groot terras, met uitzicht op het springkussen en nieuwe speelelementen, zodat onze kleine gasten zich kunnen vermaken terwijl pappa en mamma lekker natafelen.

Kinderfeestje

Kinderfeestje
Een kinderfeestje in Pannenkoekenhuis de Stapelbakker is altijd een succes! Smullen van de lekkerste pannenkoeken en je uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan, het springkussen of op de waterbaan. De Stapelbakker heeft diverse arrangementen voor een kinderfeestje.

Pannenkoeken arrangement

Pannenkoeken arrangement
Ontdek de veelzijdigheid van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en geniet na afloop van heerlijke pannenkoeken in De Stapelbakker. Kies van de menukaart of maak gebruik van onze lekkere arrangementen.