Zeker zijn van een tafel?

Bel nu 0345 – 61 89 01 of

Reserveer online

Nieuws

 

De verbouwing is klaar!


Na maanden van plannen maken, stof, lawaai en de plannen weer wijzigen is de vernieuwde Stapelbakker 15 juni officieel geopend! Met de extra zitplaatsen in de prachtige glazen wintertuin, de open keuken en de natuurspeeltuin voor het nieuwe terras is de Stapelbakker een (h)eerlijk stukje landgoed geworden waar wij trots op zijn. Wij nodigen u dan ook van harte uit te komen genieten, spelen, eten en drinken!

02-05-2018

Het glas van de wintertuin is geplaatst en we zijn druk bezig met het leggen van de vloer! Het is nu al een mooi plaatje om te zien!

04-04-2018

Het hoogste punt is bereikt! Het is tijd voor pannenbier!

14-3-2018

De huidige serre wordt afgebroken.

10-3-2018

Vrijdag 9 maart werd het beton voor de fundering gestort.

5-3-2018

De verbouwing in Pannenkoekenhuis de Stapelbakker is in volle gang. Al enige jaren is het daar in de weekenden zo druk, dat gasten lang op een tafeltje moeten wachten. Met een uitgebreide kaart die uit veel meer dan pannenkoeken alleen bestaat, was het ook woekeren met de ruimte in de keuken.

De serre wordt vergroot tot een mooie wintertuin van glas en er komt een open keuken. Op een groot nieuw terras kunnen pappa en mamma lekker natafelen met zicht op de kinderen die zich vermaken op het springkussen en de nieuwe speelelementen. Na de verbouwing, die naar verwachting half mei klaar is, biedt de Stapelbakker aan ongeveer 120 gasten extra plaats.

Als de verbouwing klaar is, moet u zeker een keertje komen kijken. Behalve de nieuwe wintertuin vindt u straks ook een nieuwe fietsenstalling én invalideparkeerplaatsen bij de entree. Ook kunt u de wintertuin apart huren voor uw bijeenkomst of feest (zowel zakelijk als privé).

Voor onze kinderen is een bezoek aan De Stapelbakker altijd een feest!

- Anna-Louise van Dijk