Reserveer hier uw tafel in Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Bel nu 0345 – 61 89 01 of

Reserveer online

Activiteiten & acties

De Stapelbakker is beloond met het felbegeerde EKO-keurmerk

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een landgoed wat maatschappelijke waarden, duurzaamheid en biologische productie hoog in het vaandel heeft staan.
We zijn dan ook erg trots dat we voor de Stapelbakker, de Landgoedwinkel en brasserie Marie beloond zijn met het felbegeerde EKO-keurmerk.

Restaurant de Stapelbakker is beloond met het Zilveren EKO-horeca certificaat. Dit betekent dit dat minimaal 50% van de ingrediënten biologisch zijn. Zo zijn de leveranciers van bijvoorbeeld koffie en meel volledig biologisch. Ook het bier van de tap is integer gebrouwen door La Trappe. De Landgoedwinkel heeft zelfs een Gouden EKO certificaat. Dit betekend dat 90% van de producten biologisch is.

Controleerbaar
Het EKO-keurmerk Horeca geeft onze gasten de zekerheid dat de biologische aanduidingen kloppen. Alles wordt gecontroleerd door inspecteurs en ook de inkoop gebeurt bij biologisch gecertificeerde leveranciers. Gasten en winkelklanten kunnen dus onbekommerd genieten van biologisch eten en drinken.

Duurzaamheid Heerlijkheid Mariënwaerdt
Restaurants die het EKO-keurmerk dragen voeren op alle gebieden duurzaamheidsaspecten door. De missie van Mariënwaerdt: ”Het in stand houden van het schitterende landgoed door duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en alles op biologische wijze” sluit hier dus volledig bij aan.

De chef-kok verraste ons met de goed gevulde pannenkoek van de maand

- Anton Boerma

De wintertuin is geopend

De wintertuin is geopend
Met de verbouwing is de horeca capaciteit enorm vergroot. Hierdoor kan de prachtige natuur van dit landgoed aan de Linge nu met nog meer mensen worden gedeeld. En dat alleen is al een goede reden voor een feestje!

Kinderfeestje

Kinderfeestje
Een kinderfeestje in Pannenkoekenhuis de Stapelbakker is altijd een succes! Smullen van de lekkerste pannenkoeken en je uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan, het springkussen of op de waterbaan. De Stapelbakker heeft diverse arrangementen voor een kinderfeestje.

Pannenkoeken arrangement

Pannenkoeken arrangement
Ontdek de veelzijdigheid van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en geniet na afloop van heerlijke pannenkoeken in De Stapelbakker. Kies van de menukaart of maak gebruik van onze lekkere arrangementen.