Reserveer hier uw tafel in Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Bel nu 0345 – 61 89 01 of

Reserveer online

Activiteiten & acties

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker organiseert vaak leuke (en lekkere!) extra activiteiten in het restaurant. De ervaring leert dat deze altijd snel vol zitten, dus vergeet vooral niet tijdig te reserveren.

 

Vaderdag barbecue evenement – 17 juni 2018

15.00 – 19.30 uur | Workshop (incl. eten en 2 biertjes): € 47,50 p.p. | BBQ buffet niet deelnemers: € 25,- | BBQ buffet kinderen t/m 11 jaar: € 15,-

Workshop BBQ-n voor vaders ‘Barbecue als een grillmaster’

Op Vaderdag zondag 17 juni 2018 geeft Koert Krouwel van Mobile BBQ, finalist Grillmasters 2015, een workshop BBQ-n voor vaders. U leert dat het niet heel moeilijk is om iets lekkers van de BBQ te toveren. Eén belangrijk geheim verklappen we alvast: Neem De Tijd. En dat is wat we ook doen tijdens deze workshop, onder het genot van een hapje en een drankje leren we u alle ins en outs over hoe u een gezond, lekker en gezellig BBQ feestje kunt organiseren zonder stress!

Mobile BBQ verzorgt workshops voor mensen die wat meer willen dan alleen een voorgegaarde hamburger of kippenpoot. Maar zij zijn zich ook bewust dat er niets zo lekker is als een sappige hamburger of een heerlijk knapperig kippenpootje! Zij vertellen u dus niet dat het allemaal anders moet, maar helpen u om wat u lekker vindt beter te bereiden! En mocht u toch ook wat nieuws willen leren, wees gerust, ook daar wordt zeker op ingegaan tijdens deze beregezellige overheerlijke workshop. Ook aan de dames en kinderen, en andere niet-deelnemers is gedacht: iedereen kan deelnemen aan het barbecue-buffet na afloop van de workshop!

De workshop wordt gehouden in het openingsweekend van de verbouwde Stapelbakker, op het voorterras. Tijdstip: van 15.00 tot 17.00, met aansluitend buffet. De kosten voor de workshop zijn € 47,50 per persoon, inclusief twee La Trappe biertjes. De prijs voor het bbq-buffet is € 25,- per persoon en € 15,- per kind t/m 11 jaar. Tickets zijn hier online te bestellen. Iedereen die een ticket heeft besteld, ontvangt thuis een leuk presentje en een uitnodiging in de vorm van een strippenkaart.

Leuk om aan vaders cadeau te doen, en natuurlijk zelf met het gezin, familie, vrienden mee te genieten van de grillkunsten van vader!

Ook de salades en saté zijn een aanrader!

- Sabijn Visser

Verbouwing van de Stapelbakker

Verbouwing van de Stapelbakker
We zijn druk bezig met de verbouwing van de Stapelbakker. De serre wordt vervangen door een grote wintertuin van glas en een open keuken. Aan de wintertuin komt een groot terras, met uitzicht op het springkussen en nieuwe speelelementen, zodat onze kleine gasten zich kunnen vermaken terwijl pappa en mamma lekker natafelen.

Kinderfeestje

Kinderfeestje
Een kinderfeestje in Pannenkoekenhuis de Stapelbakker is altijd een succes! Smullen van de lekkerste pannenkoeken en je uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan, het springkussen of op de waterbaan. De Stapelbakker heeft diverse arrangementen voor een kinderfeestje.

Pannenkoeken arrangement

Pannenkoeken arrangement
Ontdek de veelzijdigheid van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en geniet na afloop van heerlijke pannenkoeken in De Stapelbakker. Kies van de menukaart of maak gebruik van onze lekkere arrangementen.