Zeker zijn van een tafel?

Bel nu 0345 – 61 89 01 of

Reserveer online

Over de Stapelbakker

PANNENKOEKENHUIS DE STAPELBAKKER

Midden in Nederland, waar de A2 en A15 elkaar kruisen, ligt landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Een 900 hectare groot familielandgoed, met uitgestrekte landerijen, bossen en waterpartijen, waar je prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken.

Een verbouwde hofstede op het landgoed is de thuishaven van Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. In deze gezellige boerderij met mooie wintertuin, kunt u op ieder moment van de dag heerlijk en puur eten. Zowel de pannenkoeken als de diverse andere gerechten op onze menukaart zijn bereid met biologische ingrediënten.

Lange tafels bieden plaats aan grote families en vriendengroepen en de knusse hoekjes lenen zich voor gezellige onderonsjes, flexwerken of zakelijke afspraken. Een high tea, uitgebreide lunch of koffietafel alles kan en wij zorgen graag dat het u aan niets ontbreekt.

Ook voor de kinderen is een bezoek aan de Stapelbakker één groot feest. Ze zullen zich geen moment vervelen als ze zich uitleven in de natuurspeeltuin of op het springkussen. Daarnaast stimuleert, bij slecht weer, de kinderhoek de creativiteit en eetlust.
Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van deze bijzondere plek beschikt de Stapelbakker over een grote parkeerplaats waar u uw auto goed en gratis kunt parkeren. Ook kunt u hier gratis uw elektrische fiets of auto opladen. Honden zijn welkom in de Stapelbakker, mits aangelijnd. Dit alles bij elkaar maakt de Stapelbakker het perfecte start- en eindpunt voor een heerlijke dag op het landgoed!


Reserveer een tafel!

Voor onze kinderen is een bezoek aan De Stapelbakker altijd een feest!

- Anna-Louise van Dijk