Reserveer hier uw tafel in Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Bel nu 0345 – 61 89 01 of

Reserveer online

Over De Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Midden in Nederland, waar de A2 en A15 elkaar kruisen, ligt landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Een 900 hectare groot familielandgoed, met uitgestrekte landerijen, bossen en waterpartijen, waar je prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken.

terras4

De lekkerste biologische pannenkoeken

In een verbouwde hofstede, aan de rand van landgoed Mariënwaerdt bevindt zich Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. In deze gezellige boerderij met mooie wintertuin, trakteren onze koks uw smaakpapillen graag op verrukkelijke pannenkoeken, bereid met pure, biologische ingrediënten.

Bestelling-keuken

Salades, broodjes en uitsmijters

Naast pannenkoeken staan op onze menukaart broodjes, soepen, lunch- en maaltijdsalades, landgoedkroketten, saté, tosti’s en uitsmijters, maar ook lekkere gebakjes, goede biologische koffie, biologische wijnen en borrelhapjes. U kunt op ieder moment van de dag heerlijk en puur eten bij De Stapelbakker!

Salade

High tea, brunch en lunch voor familie-uitjes

Op afspraak serveren wij u graag een gezellige high tea of een uitgebreid brunch- of koffietafel. Pannenkoekenhuis de Stapelbakker leent zich bijzonder goed voor familiebijeenkomsten. Wij zorgen er graag voor dat het u aan niets ontbreekt!

Zonnig terras en speeltuin

Voor kinderen is een bezoek aan Pannenkoekenhuis de Stapelbakker altijd een leuk uitje. Ze zullen er zich geen moment vervelen! Zij kunnen zich heerlijk uitleven in de natuurspeeltuin, op het springkussen of in de speelhoek. De Stapelbakker beschikt over een groot, zonnig terras waar u kunt genieten van een mooie zonnige dag.

In Pannenkoekenhuis de Stapelbakker kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

Extra services voor fietsers

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker is een officiële Fiets- en wandeltop: een Toeristisch Overstap Punt. Dat betekent dat u als fietser of wandelaar op extra voorzieningen kunt rekenen. We beschikken over een grote parkeerplaats waar u uw auto goed en gratis kunt parkeren. De Stapelbakker ligt op slechts 5 autominuten vanaf de A2 en A15 en is daardoor een uitstekend startpunt van uw fiets- of wandeltocht. Ook kunt u gratis uw elektrische fiets bij ons opladen en staat er een reparatiekist voor kleine reparaties aan uw fiets. Er is bovendien een toeristische infopost in de Landgoedwinkel naast De Stapelbakker, waar u onder andere fiets- en wandelroutes kunt verkrijgen en informatie over het Rivierengebied.

Overzicht2

Kijk voor routes en informatie ook op www.rivierenland.nl

Honden zijn welkom!

Honden zijn welkom in De Stapelbakker, mits aangelijnd.

Werken in De Stapelbakker

Op dit moment zijn er verschillende vacatures vrij bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Interesse? Bekijk de vacatures!

Vacatures »

 

De chef-kok verraste ons met de goed gevulde pannenkoek van de maand

- Anton Boerma

De wintertuin is geopend

De wintertuin is geopend
Met de verbouwing is de horeca capaciteit enorm vergroot. Hierdoor kan de prachtige natuur van dit landgoed aan de Linge nu met nog meer mensen worden gedeeld. En dat alleen is al een goede reden voor een feestje!

Kinderfeestje

Kinderfeestje
Een kinderfeestje in Pannenkoekenhuis de Stapelbakker is altijd een succes! Smullen van de lekkerste pannenkoeken en je uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan, het springkussen of op de waterbaan. De Stapelbakker heeft diverse arrangementen voor een kinderfeestje.

Pannenkoeken arrangement

Pannenkoeken arrangement
Ontdek de veelzijdigheid van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en geniet na afloop van heerlijke pannenkoeken in De Stapelbakker. Kies van de menukaart of maak gebruik van onze lekkere arrangementen.