Zeker zijn van een tafel?

Bel nu 0345 – 61 89 01 of

Reserveer online

Menukaart & Specialiteiten

Biologisch menu van het pannenkoekenhuis

Heerlijke gerechten van biologische ingrediënten

Op onze menukaart staan meer dan 100 verschillende pannenkoeken om uit te kiezen. Voor kinderen serveren wij kleinere kinderpannenkoeken met een verrassing. De Stapelbakker vindt het belangrijk goede, eerlijke producten te gebruiken. Daarom zijn de pannenkoeken zo veel mogelijk biologisch. Momenteel werken we met een aangepaste menukaart. Deze kunt u hier bekijken.

Glutenvrije pannenkoeken

Heeft u of uw kind een glutenintolerantie of –allergie? De Stapelbakker bakt op verzoek ook glutenvrije pannenkoeken. Op een speciale allergenenkaart vindt u alle allergenen in de gerechten. Onze bediening adviseert u graag!

Bestelling-keuken

Lunch- en maaltijdsalades, broodjes, saté, clubsandwiches en meer

Geen zin in een pannenkoek? Onze uitgebreide menukaart biedt ruime keuze uit heerlijke lunch- of maaltijdsalades, uitsmijters (ook in speciale kinderporties), clubsandwiches, landgoedkroketten, saté en nog veel meer. Voor bij de koffie serveren wij (H)eerlijke taartjes en bij de borrel kunt u kiezen uit diverse bittergarnituren. Natuurlijk zijn ook de wijnen die wij schenken biologisch. Iedere maand heeft Pannenkoekenhuis de Stapelbakker extra specialiteiten, waaronder een pannenkoek van de maand.

Lakenvelderburger

Heerlijke plek voor kinderen én ouders!

- Judith de Kok