Zeker zijn van een tafel?

Bel nu 0345 – 61 89 01 of

Reserveer online

Menukaart & Specialiteiten

Biologisch menu van het pannenkoekenhuis

Heerlijke gerechten van biologische ingrediënten

Op onze menukaart staan meer dan 100 verschillende pannenkoeken om uit te kiezen. Voor kinderen serveren wij kleinere kinderpannenkoeken met een verrassing. De Stapelbakker vindt het belangrijk goede, eerlijke producten te gebruiken. Daarom zijn de pannenkoeken zo veel mogelijk biologisch.

HELP! Molen De Vrijheid

Heeft u genoten van uw pannenkoek? Stem dan op Molen De Vrijheid, zodat we met hun meel voor u kunnen blijven bakken! Molen De Vrijheid Beesd doet mee met de BankGiro Loterij Molenprijs! De molen met de meeste stemmen krijgt de hoofdprijs van 75.000 euro. Met dit bedrag kunnen ze de kap van de molen restaureren. Dit is hard nodig om met de molen te kunnen blijven werken. Na jaren van oplappen en noodreparaties is het tijd om stevig aan te pakken. Zo kan de molen als werktuig én als verteller van herinneringen uit de Tweede Wereldoorlog actief blijven!

Helpt u ook? Ga naar www.molenprijs.nl/devrijheid en geef voor 1 oktober 12.00 uur uw stem!
Per mailadres mag er één keer gestemd worden. Als je meerdere mailadressen hebt kun je dus twee keer (of vaker) stemmen!
Deel dit bericht, volg Molen De Vrijheid Beesd via social media en blijf op de hoogte!

Glutenvrije pannenkoeken

Heeft u of uw kind een glutenintolerantie of –allergie? De Stapelbakker bakt op verzoek ook glutenvrije pannenkoeken. Op een speciale allergenenkaart vindt u alle allergenen in de gerechten. Onze bediening adviseert u graag!

Bestelling-keuken

Lunch- en maaltijdsalades, broodjes, saté, clubsandwiches en meer

Geen zin in een pannenkoek? Onze uitgebreide menukaart biedt ruime keuze uit heerlijke lunch- of maaltijdsalades, uitsmijters (ook in speciale kinderporties), clubsandwiches, landgoedkroketten, saté en nog veel meer. Voor bij de koffie serveren wij (H)eerlijke taartjes en bij de borrel kunt u kiezen uit diverse bittergarnituren. Natuurlijk zijn ook de wijnen die wij schenken biologisch. Iedere maand heeft Pannenkoekenhuis de Stapelbakker extra specialiteiten, waaronder een pannenkoek van de maand.

Lakenvelderburger

Heerlijke plek voor kinderen én ouders!

- Judith de Kok