Reserveer hier uw tafel in Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Bel nu 0345 – 61 89 01 of

Reserveer online

Menukaart & Specialiteiten

Biologisch menu van de pannenkoekenboerderij

Heerlijke gerechten van biologische ingrediënten

Op onze menukaart staan meer dan 100 verschillende pannenkoeken om uit te kiezen. Voor kinderen serveren wij kleinere kinderpannenkoeken met een verrassing. De Stapelbakker vindt het belangrijk goede, eerlijke producten te gebruiken. Daarom zijn de pannenkoeken zo veel mogelijk biologisch.

gezin

Glutenvrije pannenkoeken

Heeft u of uw kind een glutenovergevoeligheid of –allergie? De Stapelbakker bakt op verzoek ook glutenvrije pannenkoeken. Op een speciale allergenenkaart vindt u alle allergenen in de gerechten. Onze bediening adviseert u graag!

Bestelling-keuken

Lunch- en maaltijdsalades, broodjes, saté, clubsandwiches en meer

Geen zin in een pannenkoek? Onze uitgebreide menukaart biedt ruime keuze uit heerlijke lunch- of maaltijdsalades, uitsmijters (ook in speciale kinderporties), clubsandwiches, landgoedkroketten, saté, en nog veel meer. Voor bij de koffie serveren wij muffins en taartjes en bij de borrel kunt u kiezen uit diverse bittergarnituren. Natuurlijk zijn ook de wijnen die wij schenken biologisch. Iedere maand heeft Pannenkoekenhuis de Stapelbakker extra specialiteiten, waaronder een pannenkoek van de maand.

Lakenvelderburger

Heerlijke plek voor kinderen én ouders!

- Judith de Kok

De wintertuin is geopend

De wintertuin is geopend
Met de verbouwing is de horeca capaciteit enorm vergroot. Hierdoor kan de prachtige natuur van dit landgoed aan de Linge nu met nog meer mensen worden gedeeld. En dat alleen is al een goede reden voor een feestje!

Kinderfeestje

Kinderfeestje
Een kinderfeestje in Pannenkoekenhuis de Stapelbakker is altijd een succes! Smullen van de lekkerste pannenkoeken en je uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan, het springkussen of op de waterbaan. De Stapelbakker heeft diverse arrangementen voor een kinderfeestje.

Pannenkoeken arrangement

Pannenkoeken arrangement
Ontdek de veelzijdigheid van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en geniet na afloop van heerlijke pannenkoeken in De Stapelbakker. Kies van de menukaart of maak gebruik van onze lekkere arrangementen.