Zeker zijn van een tafel?

Bel nu 0345 – 61 89 01 of

Reserveer online

Arrangementen

Reserveer een tafel!

Momenteel is een aantal van onze arrangementen helaas niet mogelijk, in verband met covid-19. Maar sinds 1 juni kunt u wel weer een tafel reserveren! We werken met een aangepaste menukaart en extra huisregels:

  • Reserveren is verplicht; via de website, telefonisch of bij de deur
  • Bij aankomst wordt u ontvangen door een gastheer- of vrouw die u een aantal vragen stelt over uw gezondheid. Deze zal u vervolgens leiden naar uw tafel.
  • Blijf thuis als u koorts heeft, verkouden bent of zich niet lekker voelt.
  • Wij werken met shifts, zodat wij zoveel mogelijk gasten kunnen ontvangen
  • Maximaal ontvangen wij 30 personen per shift* (binnen)
  • Maximaal 4 personen per tafel (incl. kinderen/baby’s)
  • Volg de instructies van onze medewerkers
  • Er zijn looproutes ingesteld, zodat u elkaar niet kruist, gelieve u daaraan te houden.
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos
  • Houd 1,5 meter afstand
Op het terras geldt: geen maximum aantal personen; gasten kunnen ook aan picknicktafels in het gras gaan zitten; alle overige regels zoals hierboven genoemd.

*Shifts:
11.30 – 13.00 uur (lunch)
13.30 – 15.00 uur (lunch)
15.00 – 16.30 uur (borrel)
16.30 – 18.30 uur (diner)
19.00 – 21.00 uur (diner)


Een dagje uit, groepsuitje of verjaardag op het landgoed

Kom een dagje genieten van al het moois en lekkers dat landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt te bieden heeft en maak gebruik van een van onze arrangementen. Ook voor een buffet of koffietafel ter gelegenheid van uw verjaardagsfeest of jubileum bent u bij de Stapelbakker van harte welkom. Pannenkoekenhuis de Stapelbakker biedt naast diverse buffetten en brunches, ook een barbecue-arrangement, een high tea en een koffietafel.

Rondleidingen (voor groepen)

Wilt u graag uw culinaire arrangement combineren met een activiteit? U kunt zelf het landgoed per fiets of te voet verkennen. In de Landgoedwinkel (gevestigd naast de Stapelbakker) kunt u terecht voor wandel- en fietsroutes. Daarnaast bieden wij rondleidingen door het Huis Mariënwaerdt. Een ervaren gids vertelt u alles over het leven op een landhuis en over de historie van Mariënwaerdt. U bezoekt onder andere de historische moestuin, de linnenkamer, de oude eetzaal en de gedenksteen van de voorlaatste abt van de abdij Mariënwaerdt. U kunt ook een fietsrondleiding boeken over het landgoed. Onze gids leidt u naar markante plekken en vertelt u ondertussen over de natuur en cultuurhistorie van Mariënwaerdt. Voor alle rondleidingen geldt dat ze te boeken zijn vanaf 15 personen. Bekijk hier onze arrangementen met rondleiding.

Voor onze kinderen is een bezoek aan De Stapelbakker altijd een feest!

- Anna-Louise van Dijk