Reserveer hier uw tafel in Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Bel nu 0345 – 61 89 01 of

Reserveer online

Arrangementen

Een dagje uit, groepsuitje of verjaardag op het landgoed

Kom een dagje genieten van al het moois en lekkers dat landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt te bieden heeft en maak gebruik van een van onze arrangementen. Ook voor een buffet of koffietafel ter gelegenheid van uw verjaardagsfeest of jubileum bent u bij De Stapelbakker van harte welkom. Pannenkoekenhuis de Stapelbakker biedt naast diverse buffetten en brunches, ook een barbecue-arrangement, een high tea, een picknick en een koffietafel.

poort

Rondleidingen (voor groepen)

Wilt u graag uw culinaire arrangement combineren met een activiteit? U kunt zelf het landgoed per fiets of te voet verkennen. In de Landgoedwinkel (gevestigd naast De Stapelbakker) kunt u terecht voor wandel- en fietsroutes. Daarnaast bieden wij rondleidingen door het Huis Mariënwaerdt. Een ervaren gids vertelt u alles over het leven op een landhuis en over de historie van Mariënwaerdt. U bezoekt onder andere de historische moestuin, de linnenkamer, de oude eetzaal en de gedenksteen van de voorlaatste abt van de abdij Mariënwaerdt. U kunt ook een fietsrondleiding boeken over het landgoed. Onze gids leidt u naar markante plekken en vertelt u ondertussen over de natuur en cultuurhistorie van Mariënwaerdt. Voor alle rondleidingen geldt dat ze te boeken zijn vanaf 15 personen. Bekijk hier onze arrangementen met rondleiding.

 

Voor onze kinderen is een bezoek aan De Stapelbakker altijd een feest!

- Anna-Louise van Dijk

Verbouwing van de Stapelbakker

Verbouwing van de Stapelbakker
We zijn druk bezig met de verbouwing van de Stapelbakker. De serre wordt vervangen door een grote wintertuin van glas en een open keuken. Aan de wintertuin komt een groot terras, met uitzicht op het springkussen en nieuwe speelelementen, zodat onze kleine gasten zich kunnen vermaken terwijl pappa en mamma lekker natafelen.

Kinderfeestje

Kinderfeestje
Een kinderfeestje in Pannenkoekenhuis de Stapelbakker is altijd een succes! Smullen van de lekkerste pannenkoeken en je uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan, het springkussen of op de waterbaan. De Stapelbakker heeft diverse arrangementen voor een kinderfeestje.

Pannenkoeken arrangement

Pannenkoeken arrangement
Ontdek de veelzijdigheid van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en geniet na afloop van heerlijke pannenkoeken in De Stapelbakker. Kies van de menukaart of maak gebruik van onze lekkere arrangementen.