Zeker zijn van een tafel?

Bel nu 0345 – 61 89 01 of

Reserveer online

Zakelijk

Meetingpoint centraal gelegen in Nederland

Vergaderen in landelijke omgeving

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker ligt op 5 autominuten vanaf de A2 (afslag 14), vlakbij de kruising van de A2/A15 en de A2/A27. Het restaurant is daardoor een centraal gelegen locatie die zich uitstekend leent voor uw zakelijke meeting met lunch, borrel of koffie. De Stapelbakker ligt landelijk, aan de rand van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Ons restaurant is ruimtelijk ingedeeld, waardoor u op doordeweekse dagen in alle rust kunt praten met collega’s of zakenpartners. Natuurlijk beschikt u over gratis WiFi in ons restaurant.

Brunchterras4

Ook de salades en saté zijn een aanrader!

- Sabijn Visser

Onze nieuwe menukaart

Onze nieuwe menukaart
Op onze menukaart staan veel biologische pannenkoeken, voor klein en groot. Daarnaast serveren wij heerlijke lunch- of maaltijdsalades, uitsmijters, clubsandwiches, landgoedkroketten, saté, muffins, taartjes, Lakenvelderburgers en nog veel meer.

Kinderfeestje

Kinderfeestje
Een kinderfeestje in Pannenkoekenhuis de Stapelbakker is altijd een succes! Smullen van de lekkerste pannenkoeken en je uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan, het springkussen of op de waterbaan. De Stapelbakker heeft diverse arrangementen voor een kinderfeestje.

Pannenkoeken arrangement

Pannenkoeken arrangement
Ontdek de veelzijdigheid van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en geniet na afloop van heerlijke pannenkoeken in De Stapelbakker. Kies van de menukaart of maak gebruik van onze lekkere arrangementen.