Reserveer hier uw tafel in Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Bel nu 0345 – 61 89 01 of

Reserveer online

Nieuws

Verbouwing in Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Vorige week zijn wij gestart met de verbouwing van Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Al enige jaren is het daar in de weekenden zo druk, dat gasten lang op een tafeltje moeten wachten. Met een uitgebreide kaart die uit veel meer dan pannenkoeken bestaat, was het ook woekeren met de ruimte in de keuken.

Nu wordt de serre vervangen door een grote wintertuin van glas en een open keuken. Aan de wintertuin komt een groot terras, met uitzicht op het springkussen en nieuwe speelelementen, zodat onze kleine gasten zich kunnen vermaken terwijl pappa en mamma lekker natafelen. We kunnen na de verbouwing ongeveer 120 gasten extra bedienen.

Wanneer de werkzaamheden te luidruchtig zijn, verplaatsen we de lunch naar Brasserie Marie. U kunt dus nog steeds bij ons terecht voor heerlijke broodjes, pannenkoeken en salades!

IMG-20180119-WA0006

 

Voor onze kinderen is een bezoek aan De Stapelbakker altijd een feest!

- Anna-Louise van Dijk

Verbouwing van de Stapelbakker

Verbouwing van de Stapelbakker
We zijn druk bezig met de verbouwing van de Stapelbakker. De serre wordt vervangen door een grote wintertuin van glas en een open keuken. Aan de wintertuin komt een groot terras, met uitzicht op het springkussen en nieuwe speelelementen, zodat onze kleine gasten zich kunnen vermaken terwijl pappa en mamma lekker natafelen.

Kinderfeestje

Kinderfeestje
Een kinderfeestje in Pannenkoekenhuis de Stapelbakker is altijd een succes! Smullen van de lekkerste pannenkoeken en je uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan, het springkussen of op de waterbaan. De Stapelbakker heeft diverse arrangementen voor een kinderfeestje.

Pannenkoeken arrangement

Pannenkoeken arrangement
Ontdek de veelzijdigheid van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en geniet na afloop van heerlijke pannenkoeken in De Stapelbakker. Kies van de menukaart of maak gebruik van onze lekkere arrangementen.